Interesse in bijeenkomsten die kennis en wederzijds begrip vergroten

Alhoewel ik al jaren congressen en events voor een grote diversiteit aan (internationale) bedrijven in binnen- en buitenland organiseer, heb ik een persoonlijke interesse in de organisatie van congressen/bijeenkomsten die gerelateerd zijn aan neurologie. Deze interesse wordt gevoed door mijn eigen ervaringen: mijn moeder werd gediagnosticeerd met Alzheimer toen ze eind 50 was. En ik ken binnen mijn directe omgeving (helaas te) veel mensen met migraine en Multiple Sclerose (MS).

Al deze personen geven mij een sterke drive om via mijn vakgebied een bijdrage te leveren aan het vergroten van kennisoverdracht en wederzijds begrip tussen wetenschap en patiënten.

Persoonlijk contact is altijd de herkenbare factor in mijn leven. Ik word blij van andere mensen, het samen zoeken naar oplossingen, elkaar inspireren en samen de resultaten vieren.

Events bieden als geen ander medium volop ruimte voor persoonlijk contact. Verhalen komen zoveel beter over en worden echt beleefd wanneer je met elkaar in 1 ruimte bent.

Persoonlijk contact is rode draad

Niet één weg, maar vele

De ruim 6 jaar die ik in het buitenland heb gewoond (Argentinië en Singapore), hebben me onder meer flexibiliteit bijgebracht en geleerd dat er niet 1 weg is die naar Rome leidt.

Deze ervaringen komen me nog steeds goed van pas en zijn verweven in mijn werkwijze. Oplossingen zijn er in soorten en maten, ze moet vooral passen bij de opdrachtgever. Het is belangrijk dat het gevoel bij een aanpak goed is, dan volgen de resultaten van zelf.

Wilt u sparren om te kijken waar uw behoeftes liggen?