Ervaring met SWitz

“In het verleden had ik al samengewerkt met Sigrid. Haar aanpak spreekt me zeer aan en dat is de reden dat ik haar opnieuw heb benaderd voor de organisatie van IBFD congressen. Sigrid communiceert helder, is vriendelijk en tegelijkertijd assertief. Ze heeft op een plezierige manier overwicht en gaat goed om met zowel interne als externe stakeholders.

Ze werkt resultaatgericht en stuurt alle betrokkenen goed aan qua time management. Haar uitvoering is conform afspraak, ze werkt efficiënt en is betrouwbaar. Ik weet dat ze altijd een oplossing voor problemen vindt. Ze ontzorgt en dat brengt rust.”

Sorrel Hidding
Head of Marketing IBFD

75 jaar kennis

Het bedrijf van deze klant bestond 75 jaar en dat wilden ze graag vieren met een inhoudelijk sterk congres en aansluitend een gala dinner voor hun relaties, ca 400 personen, op een historische locatie. Hiermee wilden ze hun relaties bedanken voor hun vertrouwen en tevens een boost geven aan de samenwerking.

De boodschap die gecommuniceerd werd: 75 jaar – ’still going strong’ – koploper en autoriteit in ons vakgebied – mede dankzij onze relaties.

Ik heb ze geholpen bij het samenstellen van het programma en de formule: hoe houd je een congres spannend, welke in- en externe sprekers passen in deze context en hoe kan gebruik worden gemaakt van een onverwachte kwinkslag om de aandacht vast te houden. Dit laatste is gerealiseerd door tussen de presentaties en panels door korte videos te tonen van medewerkers die op ludieke wijze vertelden wat hun bedrijf voor ze betekent.Tevens heb ik de volledige logistiek en het project management verzorgd.

De klant heeft het ervaren als een ontspannen dag, met veel waardering van hun klanten. Follow up is onder meer gedaan in de vorm van persoonlijke mails met foto’s.

Palliative Care

Een van mijn farmaceutische klanten organiseerde voor longartsen jaarlijks een Clinic Palliative Care in het buitenland met plenaire sessies in een academisch ziekenhuis dat koploper is in Europa op het gebied van palliative care en ontmoetingen in hospices met patiënten. Ik heb voor hen de CGR-aanvraag en accreditatie van deze clinic begeleid, alsmede alle logistiek (vluchten, hotel, restaurants, transfers), project management, budgetbeheer en de communicatie met & facturatie van de artsen verzorgd.

Deze Clinics zijn meerdere jaren georganiseerd wegens groot succes door de waardevolle vakinhoudelijke toevoeging.

Internationale belastingbetalers

De TAS (een onafhankelijke organisatie binnen de U.S. Internal Revenu Service die opkomt voor de belangen van de Amerikaanse belastingbetaler) organiseerde in Amsterdam een tweedaags (betaald) internationaal congres en gala dinner voor 165 gasten uit ‘belastingwereld’.

Ik heb voor hen alle logistiek verzorgd: online registraties & betalingen, communicatie met de doelgroep, vinden van geschikte locaties voor congres en gala dinner, hotels, transfers,  AV (incl fotograaf & video opnames), budgetbeheer, aansturen event team tijdens congres dagen.

Sigrid  was our on-the-ground coordinator for the 2018 International Conference on Taxpayer Rights in Amsterdam, working with my remote DC-based staff, and handling logistics for 165 attendees from 42 countries over multiple venues.  We had complete confidence in her work; she kept us informed, promptly and continuously.  She is a delight to work with.”  __ Nina E. Olson, Executive Director, Center for Taxpayer Rights (former National Taxpayer Advocate).

Congres in Kenia

Elk jaar organiseert IBFD een driedaags congres in een Afrikaans land. De doelgroep bestaat uit belasting professionals afkomstig uit het bedrijfsleven, overheidsinstellingen en de rechterlijke macht. De bezoekers komen uit Afrika, de Verenigde Staten, Europa en Azië.

Het betreft een betalend congres en mijn klant was op zoek naar een nieuw registratie systeem. Ik heb ze begeleid bij de keuze voor en implementatie van dit systeem.

In 2018 heb ik het congres in Mombassa (Kenia) en in 2019 in Stellenbosch (Zuid-Afrika) voor ze georganiseerd: projectmanagement, logistieke voorbereidingen en begeleiding ter plaatse.

Seminars en board dinners

Voor the Boston Consulting Group heb ik een aantal ‘board dinners’ en seminars georganiseerd, voor commissarissen en CEO’s van multinationals en nationale bedrijven. Kwaliteit en beleving stonden steeds hoog in het vaandel.

Ik heb de inhoudelijke uitwerking van de events verzorgd, de logistieke begeleiding en was aanspreekpunt voor alle stakeholders.

Begeleiding medische congressen

Teva Nederland nodigt artsen uit voor jaarlijkse, internationale medische congressen, op basis van de CGR-regelgeving.

Ik ondersteun hen bij de uitwerking hiervan: communicatie met de deelnemers, congresregistratie, keuze en reservering hotel – restaurants – vluchten, facturatie van de artsen en begeleiding ter plaatse.

SWitz werkt(e) onder meer voor

logo bcg
logo ibfd
logo zambon
logo idcp